skip to Main Content

Banner Forward

forward-buttonVoor wie?

Je bent een examen leerling VMBO tl van het Leonardo College in Leiden en je weet (nog) niet welke vervolgopleiding bij je past. Daarbij wil je graag onderzoeken welke opleiding of beroepsrichting het beste bij je past.

forward-buttonWat houdt het in?

Deze training is een initiatief van RBL Holland Rijnland en wordt in samenwerking met het Leonardo College gegeven. Tijdens de training gaan we samen op zoek naar je talenten, interesses, vaardigheden en niveau. Hierdoor krijg je inzicht in je vaardigheden, je sterke kanten en krijg je een helder en haalbaar beeld van je beroepsmogelijkheden.

Tijdens de training gaan we op zoek naar jouw persoonlijke antwoord op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat laat ik zien? Om hier antwoord op te krijgen, gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: netwerk, persoonlijke waarden, keuzes maken, ambities, kwaliteiten & vaardigheden, motivatie, mogelijkheden & toekomst stappenplan. Ook gaan we bij bedrijven op bezoek & komen er diverse gastsprekers. Dit alles doe je samen met andere jongeren, zodat jullie elkaar kunnen helpen & inspireren. Het doel van de training is: een keuze maken voor een beroep en daarbij passende opleiding.

forward-buttonWanneer is de volgende training?

De volgende training vindt plaats op deze dagen:

  • Dinsdag 7 februari van 13.00 – 16.00 uur
  • Woensdag 8 februari van 13.00 – 16.00 uur
  • Dinsdag 14 februari van 13.00 – 16.00 uur
  • Woensdag 15 februari van 13.00 – 16.00 uur

forward-buttonWaar is het?

De training wordt gegeven in Diaconaal Centrum De Bakkerij, Oude Rijn 44b in Leiden.

Routekaartje naar Diaconaal Centrum De Bakkerij

forward-buttonAanmelden?

Ga naar het aanmeldformulier.

forward-buttonVragen?

Back To Top Ga naar de inhoud