skip to Main Content

Relevante websites

 

Ga naar de website van het mboRijnland
mboRijnland
mboRijnland biedt middelbaar beroepsonderwijs, contractonderwijs en algemeen volwassenen onderwijs (vavo). Op de website vind je uitgebreide informatie over meer dan 120 opleidingen. Je kan ondersteund worden bij het maken van een studiekeuze middels het Studiekeuzestappenplan. Ook aanmelden voor een opleiding kan via de website.

Ga naar de website van ROC Mondriaan
ROC Mondriaan
ROCMondriaan biedt meer dan 240 mbo opleidingen. Op de website staan alle richtingen en mogelijkheden beschreven. Als je nog niet weet wat je wil, kan je een interessetest doen via de website. Het onderwijs wordt aangeboden in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk.

Ga naar de website van het Nova College
Nova College
Het Nova College biedt mbo onderwijs in meer dan 25 richtingen. Je kan een studiekeuzetest doen via de website. De locaties van het Nova college bevinden zich in: Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Harlingen en Amstelveen.

Ga naar de website van Yuverta
Yuverta
Yuverta biedt 62 mbo opleidingen in 7 richtingen. Bijvoorbeeld: Bloem, Dier en Groene Leefomgeving. De opleidingen worden aangeboden in onder andere Aalsmeer en Amsterdam.

Ga naar de website KiesMBO
KiesMBO
Alle middelbare beroepsopleidingen in Nederland zijn op deze website te vinden. Ook vind je er filmpjes over allerlei vakgebieden, op allerlei niveaus.

Ga naar de website Stagemarkt
Stagemarkt

title=
BorisLijn
Boris is een aanpak die leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs helpt bij het vinden van hun plek op de arbeidsmarkt.

Back To Top Ga naar de inhoud