skip to Main Content

Relevante websites

 

Screenshot website MBO Rijnland
mboRijnland
mboRijnland biedt middelbaar beroepsonderwijs, contractonderwijs en algemeen volwassenen onderwijs (vavo). Op de website vind je uitgebreide informatie over meer dan 120 opleidingen. Je kan ondersteund worden bij het maken van een studiekeuze middels het Studiekeuzestappenplan. Ook aanmelden voor een opleiding kan via de website.

Screenshot website ROC Mondriaan
ROC Mondriaan
ROCMondriaan biedt meer dan 240 mbo opleidingen. Op de website staan alle richtingen en mogelijkheden beschreven. Als je nog niet weet wat je wil, kan je een interessetest doen via de website. Het onderwijs wordt aangeboden in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk.

Screenshot website Nova College
Nova College
Het Nova College biedt mbo onderwijs in meer dan 25 richtingen. Je kan een studiekeuzetest doen via de website. De locaties van het Nova college bevinden zich in: Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Harlingen en Amstelveen.

Screenshot website Yuverta
Yuverta
(was Wellant)
Yuverta biedt 62 mbo opleidingen in 7 richtingen. Bijvoorbeeld: Bloem, Dier en Groene Leefomgeving. De opleidingen worden aangeboden in onder andere Aalsmeer en Amsterdam.

Screenshot website ROC Mondriaan
KiesMBO
Alle middelbare beroepsopleidingen in Nederland zijn op deze website te vinden. Ook vind je er filmpjes over allerlei vakgebieden, op allerlei niveaus.

Screenshot website Stagemarkt
Stagemarkt
Op stagemarkt vind je een passende leerwerkplek en tips hoe te solliciteren.

Screenshot website Stagemarkt
BorisLijn
Boris is een aanpak die leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs helpt bij het vinden van hun plek op de arbeidsmarkt.

Back To Top