skip to Main Content

Ontdek je kansen!

Soms kun je wel wat hulp gebruiken. In de regio zijn mogelijkheden die misschien wel passen bij jouw vraag. Hieronder een aantal voorbeelden. Let op, dit is lang niet alles. Neem contact met ons op als je wilt weten wat je mogelijkheden zijn.

Logo ForwardForward

Forward is een training voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar zonder startkwalificatie. Wil je uitzoeken waar jouw talenten liggen en welke opleiding geschikt is, dan is Forward misschien iets voor jou . Tijdens de training gaan we op zoek naar jouw persoonlijke antwoord op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat laat ik zien? Om hier antwoorden op te krijgen, gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen: netwerk, persoonlijke waarden, keuzes maken, ambities, kwaliteiten en vaardigheden, motivatie tonen, mogelijkheden en persoonlijk actieplan. Ook gaan we bij bedrijven op bezoek en komen er diverse gastsprekers. Dit alles doe je samen met andere jongeren, zodat jullie elkaar kunnen helpen en inspireren.

Logo BuitenkansBuitenkans

Buitenkans is een traject voor jongeren zonder startkwalificatie, die moeite hebben met het vinden en behouden van stage of werk en die dreigen uit te vallen op school. Het doel is om deze jongeren sterker te maken en de kansen op een diploma en werk te vergroten. Het team van Buitenkans werkt samen met jou aan het versterken van allerlei vaardigheden waarmee je meer kans maakt op een stage of een baan. De bedoeling is dat je na de training en stageperiode terug kunt naar school.

Back To Top Ga naar de inhoud